Witte Kuulaa 15W draadloze oplader - QI snellader voor o.a. iPhone en Samsung

€ 21,99
Op werkdagen voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Laadt een Samsung S serie of vergelijkbaar voor 30% op in minder dan 30 minuten.
  • Ultiem gemak; super design.
  • Zonder adapter. Gebruik je eigen kabel of koop een bijpassende adapter geschikt voor snelladen.

Zeg maar vaarwel tegen rondslingerende kabels. Met deze QI snellader van Kuulaa laad je je telefoon draadloos op. Geef de draadloze oplader een vaste plek op je bureau, aanrecht of nachtkastje en werk de kabel van de draadloze oplader netjes weg. Zo heb je geen storende kabels meer in zicht. Maar bovenal; je legt je telefoon simpelweg op de lader en je telefoon laadt zonder extra handelingen op. Ultiem comfort!

QI gecertificeerd – wel zo vertrouwd

Deze oplader van Kuulaa is QI gecertificeerd zodat je verzekerd bent van een veilige laadervaring. De lader is uitgerust met een detector voor onbekende metalen voorwerpen, zodat de lader niet oververhit raakt als deze in aanraking komt met bijvoorbeeld sleutels of muntgeld. Ook met de meeste hoesjes laad je je telefoon nog steeds veilig en snel op. De lader heeft een vermogen van 15W. Om je een indicatie te geven; hiermee laad je de meeste telefoons voor 30% op in een half uur.

Belangrijk is dat je bij deze oplader een kabel en adapter gebruikt die snelladen ondersteunt. Deze oplader wordt standaard mét kabel (usb-C naar usb-A) geleverd, maar zonder adapter. Je kan hiervoor bijvoorbeeld de adapter (met usb-A ingang) van je standaardlader van je smartphone gebruiken, of zoek er één uit uit ons grote assortiment.

EAN code 8718692340459
Garantietype Carry-in garantie
Garantietermijn 6 maanden
Merk Kuulaa
Kleur Wit
Aantal USB poorten 1
In- / Output Usb-C
Vermogen Gemiddeld (10 tot 19 watt)
Type snelladen Quick Charge 3.0
Geschikt voor Universeel
Compatibel met Smartphone