Zwarte Kuulaa 15W draadloze oplader - QI snellader met bureau standaard

€ 26,99
Nog 2 beschikbaar
Op werkdagen voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Laadt een Samsung S serie of vergelijkbaar voor 30% op in minder dan 30 minuten.
  • Ultiem gemak; super design.
  • Zonder adapter. Gebruik je eigen kabel of koop een bijpassende adapter geschikt voor snelladen.

Je telefoon binnen handbereik tijdens het werk terwijl deze oplaadt? Zonder lelijke snoertjes die in de weg zitten en je belemmeren tijdens het werk. Klinkt als een droom? Dat is het niet met deze draadloze bureaustandaard van Kuulaa. Terwijl jij gefocust aan het werk bent, laadt deze telefoonhouder je smartphone op zodat jij met een opgeladen telefoon rondloopt als je even geen bureauwerkzaamheden hoeft te doen of klaar bent met je werkdag.

De standaard houdt je telefoon in een fijne kijkhoek zodat belangrijke meldingen goed zichtbaar zijn. Ook voor videocalls is deze desk stand je beste vriend. Jij hebt je armen vrij zodat je comfortabel het gesprek kan voeren. De houder laadt je telefoon zowel in horizontale als verticale stand op. Bescherm je je telefoon met een hoesje? Logisch, en dat kan je gewoon blijven doen. Het sterke oplaadveld van deze houder (tot 8mm bereik) zorgt ervoor dat je telefoon ook mét hoesje opgeladen wordt.

QI technologie – veilig en vertrouwd

De technologie die het snelladen mogelijk maakt heet QI. Dit is een veilig bevonden technologie zodat jij vertrouwd je telefoon oplaadt. Deze telefoonlader/bureaustandaard is QI-gecertificeerd. Dit houdt onder andere in dat de lader weigert zodra hij ongewenste objecten detecteert (zoals pinpassen, paperclips, en muntgeld). Je hoeft dus niet bang te zijn dat de lader oververhit raakt.

De lader heeft een vermogen van 15W. Ter indicatie; hiermee laadt je de meeste smartphones binnen een half uur voor 30% op. Dit is sneller dan de meeste standaard opladers die meegeleverd worden bij de smartphone.

Belangrijk is dat je bij deze oplader een kabel en adapter gebruikt die snelladen ondersteunt. Deze oplader wordt standaard mét kabel geleverd, maar zonder adapter. Je kan hiervoor bijvoorbeeld de adapter van je standaardlader van je smartphone gebruiken, of zoek er één uit uit ons grote assortiment.

EAN code 8718692340497
Garantietype Carry-in garantie
Garantietermijn 6 maanden
Merk Kuulaa
Kleur Zwart
Aantal USB poorten 1
In- / Output Usb-C
Vermogen Gemiddeld (10 tot 19 watt)
Type snelladen Quick Charge 3.0
Geschikt voor Universeel
Compatibel met Smartphone