4 dingen die nieuwe iPhone 13 hoesjes onthullen

Het duurt niet lang meer totdat de nieuwe iPhone modellen van 2021 op de markt komen. Alhoewel de officiële release nog niet heeft plaatsgevonden, is toch al het een en ander bekend over Apple's nieuwe smartphones. Als we bekende tech-watchers mogen geloven (die het voorgaande jaren ook aan het rechte eind hadden), heet de nieuwe iPhone serie "13". Zoals veel andere smartphonefabrikanten kiest Apple er dus niet voor om dit 'ongeluksgetal' over te slaan.

Een aantal weken voor de officiële release komen de eerste hoesjes al op de markt. Om te zorgen dat iedereen op tijd een hoesje heeft voor zijn nieuwe iPhone, worden er in september dagelijks nieuwe hoesjes voor de iPhone 13 aan ons assortiment toegevoegd. Ben je graag voorbereid? Via deze links bestel je alvast een hoesje voor de iPhone 13 / iPhone 13 Mini / iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max.

Om ervoor te zorgen dat de nieuwe hoesjes precies passen, ontvangen fabrikanten van Apple voor de officiële release een dummy. Deze wordt als mal gebruikt voor de nieuwe iPhone 13 hoesjes. De vorm en uitsparingen in de nieuwe hoesjes, verraden al het een en ander over de nieuwe features van de iPhone 13. 4 dingen die we voor de officiële release al weten over de nieuwe iPhone-serie:


1. Grotere camera-module

iPhone 13 Hoesjes vergelijkenWat gelijk opvalt aan de nieuwe iPhones is de grotere camera-module. De camera-module van de iPhone 13 en iPhone 13 mini is ongeveer 2 millimeter groter. De camera-module van de iPhone 13 Pro Max is 5 millimeter groter. De camera-module van de iPhone 13 Pro krijgt de grootste upgrade. Deze wordt zelfs 8 millimeter groter. De verwachting is dat de toch al goede camera's van de iPhone 12 nog beter worden. Om krassen op de camera te voorkomen, is het verstandig om deze te beschermen. De hoesjes van Nillkin uit de CamShield serie hebben een schuifje die je voor de camera kan schuiven. 2.Andere plaats voor volumeknoppen

iPhone 13 Hoesjes vergelijkenAls we de hoesjes voor de nieuwe iPhone-serie naast de iPhone 12 leggen, zien we dat de volumeknoppen opgeschoven zijn. De gedachte hierachter is dat deze eenvoudiger te bedienen zijn als je je telefoon in je hand hebt. Hiermee is gelijk een groot irritatiepunt voor veel iPhone-gebruikers opgelost. Doordat de knoppen iets naar onderen geplaatst zijn, zet je makkelijker het volume zachter of harder.


3. Glazen voor- en achterkant

Zoals we ook bij de iPhone 12 zagen, zijn het scherm en de achterkant van glas gemaakt. Hierdoor zal qua op het eerste oog de nieuwe iPhone 13-serie niet heel anders lijken dan de smartphones uit de iPhone 12-serie. En dat vinden we helemaal niet erg, want zelfs een jaar later zien de iPhones er nog hartstikke gelikt uit. Koop je de nieuwe iPhone voor haar mooie uiterlijk? Kies dan bijvoorbeeld voor een van de doorzichtige hoesjes van Cacious uit de Basic serie.4. Kleinere nodge, gevulder beeldscherm

iPhone 13 Hoesjes vergelijkenWat ook direct in het oog springt, is de kleinere nodge. De nodge is de zwarte inkeping aan de bovenkant van het scherm waar de selfie-camera en de luidspreker zitten. Dit wordt niet per se door de hoesjes onthult, maar is iets wat we terug zien aan de screen protectors van Cacious die al beschikbaar zijn. Naar verwachting krijgen de nieuwe iPhone-13's weer een prachtig OLED-scherm. Als je hier lang van wilt blijven genieten, doe je er verstandig aan het scherm van je iPhone 13 met een beschermfolie of beschermglaasje te beschermen.